Over ons

Code95 Transportopleider

Code 95 Transport is een bedrijf dat zich richt op de nascholing code 95.  Het bedrijf is een onderdeel van Helder Chauffeurs.

Het bedrijf is opgericht uit praktijkervaring in de transportwereld en passie voor het chauffeurswerk. De docenten van Code95 Transport zijn zelf chauffeur geweest of zijn nog chauffeur. Hierdoor worden de cursussen interactief ervaren.

Code 95 transport vindt het belangrijk dat de beroepschauffeurs op een vlotte, leerzame maar vooral ook op een gezellige manier hun code 95 voor de komende vijf jaar weer op zak hebben.

Wij komen op locatie bij bedrijven door het hele land. Voor particulieren verzorgen wij de nascholing op locatie in Groningen

Nascholing code 95 op locatie

Wilt u meerdere werknemers tegelijkertijd de cursussen laten volgen voor de code 95 nascholing? Code95 Transportopleider biedt u nu de mogelijkheid om deze trainingen ook bij u op locatie te volgen. Zo bespaart u, uw werknemers niet alleen reistijd maar voorkomt u ook dat uw werknemers op het laatste moment nog de nodige cursussen moeten halen voor het behouden van de code 95.