Verkeersveiligheid

Veilig de weg op, voor jezelf maar ook voor je medeweggebruikers. Gelukkig heb je als transport professional de Verkeersveiligheid zelf in de hand want code95 biedt je de handvatten om veilig de weg op te gaan. Momenteel 50% voordeel op alle opleidingen met de SOOB subsidie

Voor wie is deze cursus?

Als jij een bijdrage wilt leveren aan de verbetering van de verkeersveiligheid in je werkomgeving. Je krijgt o.a. grip op situaties om gevaarlijke verkeerssituatie te mijden, hoe je het beste de lading kunt zekeren, rij-optimalisatie en kun je kennis maken met het nieuwe rijden.

Verkeerseducatie

Deze cursus heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van optimale kennis over het verkeer in relatie tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur.

Je leert in deze cursus om gevaarlijke situaties en onjuiste handelingen van jezelf maar ook van anderen te herkennen. Je bent na deelname aan de cursus volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom het verkeer.  Maar bovenal, zie je de gevaren, risicovolle neigingen en kun je situaties inschatten. Veilig blijven rijden? Meld je nu aan.

Rij-optimalisatie

Beroepschauffeurs bewust maken van de gevolgen van hun rijgedrag met als doel de veiligheid van henzelf, de lading, het voertuig en andere verkeersdeelnemers te kunnen garanderen. Na de training zijn chauffeurs op de hoogte van de manier waarop zij rijcomfort en rijveiligheid kunnen verhogen ten opzichte van hun huidige rijgedrag. Wil jij aan de slag om met de optimalisatie van je rijgedrag? Meld je nu aan.

Het Nieuwe Rijden

Het nieuwe rijden, de beroepschauffeurs bewust maken van, dat is het doel van deze cursus. Het grote voordeel voor de cursist en tegelijk het milieu is de besparing op het brandstofverbruik, CO2 uitstoot,  minder geluidsoverlast ten einde kosten kunnen besparen. Na de training zijn de chauffeurs op de hoogte van de manier waarop zij rijcomfort, rijveiligheid en duurzaam rijden kunnen verhogen. Wil jij besparen op brandstof en een bijdrage leveren aan duurzaamheid? Meld je nu aan. 

Betaal alleen NU 50% voor de opleidingen, verkeersveiligheid met de SOOB subsidie.

Verkeersveiligheid, wat centraal staat bij dit thema is het bevorderen van de verkeersveiligheid door eigen gedrag en omgang met andere weggebruikers. Gevolg van deze opleidingen is dat de kans op schades en ongevallen kleiner is geworden en men de kennis heeft van de actuele verkeersregels. Jouw medewerkers veilig op pad sturen?  Wij helpen je graag verder. 

Verkeerseducatie

E-learning & praktijk Groningen
155 € 75,- SOOB subsidie per deelnemer
 • 4 uren zelfstudie
 • 3 uren praktijkles
 • Locatie Groningen

Rijoptimalisatie pakket

3x WO2 Rijoptimalisatie
40
855 € 100,- SOOB subsidie per deelnemer
 • Op eigen locatie
 • Met eigen auto
 • 4 uren zelfstudie
 • 3 uren praktijkles
 • E-learning
Populair

EHBO onderweg

Dagcursus locatie Groningen
180 € 75,- SOOB subsidie per deelnemer
 • 7 uren theorie
 • Klassikaal
 • Locatie Groningen