Veiligheid op werk

Code 95 transport biedt een all-in nascholingspakket met de complete 35 uur nascholing voor veiligheid op het werk. Heb je een transportbedrijf of ben je chauffeur? Om je Code95 geldig te houden moet je elke 5 jaar 35 uur nascholing volgen. Van de 35 uur scholing moet tenminste aan de 7 uren praktijktraining zijn voldaan. Momenteel betaal je slechts 50% voor de opleiding via de SOOB subsidie.

Voor wie is deze cursus?

Bij code 95 transport kun je eenvoudig voor een vast bedrag per maand onderstaande pakketten afnemen. Via E-learning of een cursusdag bij ons of op je eigen bedrijfs-locatie. Voor de veiligheid op het werk biedt code 95 transport: ADR, Code 95, Heftruck-certificaat, BHV, VCA en VCA-vol die je eenvoudig kunt combineren met de andere Code95 cursussen. Een all-in pakket die je naar eigen wens kunt samenstellen.

Heftruck-certificaat

Werken met internet transportmiddelen (zoals een heftruck, reachtruck of elektrische pallettruck) is niet zonder gevaar. Wie met een intern transportmiddel werkt moet kunnen aantonen dat hij op de hoogte is van de veiligheidsvoorschriften, Arbo-regels, verkeersregels etc. Naast deze theoretische kennis moet je natuurlijk ook in de praktijk met een vorkheftruck of reachtruck kunnen werken. Boek nu en behaal je certificaat in 1 dag. 

BHV

BHV is verplicht voor elke werkgever in Nederland. De Arbowet in Nederland heeft besloten dat een bedrijf voorbereidt moet zijn op een calamiteit zoals: brand, eerste hulp en ontruiming van het gebouw. De manier om het bedrijf te ondersteunen bij calamiteiten is door werknemers ( de bedrijfshulpverleners) in te zetten. De BHV-verplichting geldt voor bedrijven met één of meerdere werknemers. Op naar een veilige werkvloer binnen 1 dag? 

VCA basis / VCA vol

Met een VCA diploma kan de medewerker aantonen dat hij de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals deze vereist wordt vanuit de VGM Checklist Aannemers (VCA). Een VCA diploma geeft dus aan dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Nu aanmelden voor deze opleiding op onze locatie in Stadskanaal of Groningen?

Betaal alleen NU 50% voor de opleidingen, veiligheid op het werk met de SOOB subsidie.

De meest cursussen voor veiligheid op het werk organiseren we op locatie zodat het lesmateriaal perfect aansluit op de praktijk. Zoals bij specifieke cursussen als: heftruck-, laden en lossen zodat de benodigde machines aanwezig zijn. Jouw wens is onze opdracht! Hierbij is van alles mogelijk. We kunnen de cursus organiseren in de kantine, het magazijn, loods of in de werkplaats. Ook kunnen er cursussen georganiseerd worden in plaatselijke dorpshuizen, kroegen of elders. Heb je vragen of wilt je een lesdag organiseren? 

Heftruck

Dagcursus Stadskanaal
270 € 125,- SOOB subsidie
 • 7 uur theorie
 • Praktijkoefeningen
 • Locatie Stadskanaal

VCA basis & VOL

Dagcursus Stadskanaal Groningen
59.99
215 € 100,- SOOB subsidie
 • 7 uren theorie
 • Klassikaal
 • 1 uur examen
 • Locatie Stadskanaal
 • Locatie Groningen
Populair

BHV & Code95

4 uren E-learning & praktijk
180 tijdelijke aanbieding
 • 4 uren zelfstudie
 • 3 uren klassikaal EHBO
 • 3 uren Brand & Ontruimen