Sociale veiligheid

Werknemers de veiligheid bieden om optimaal te kunnen functioneren op de werkvloer. Code 95 transport biedt de cursussen om medewerkers te voorzien van deze gemoedstoestand. Gezonde werknemers maken immers een onderneming gezond. Momenteel boek je alle opleidingen met 50% voordeel middels de SOOB subsidie. 

Voor wie is deze cursus sociale veiligheid?

Naast een cursus sociale veiligheid is het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen. De opleidingen geven een stukje bewustwording hoe om te gaan met fysieke belasting, leefstijl en ziekteverzuim.

Voor iedere situatie de juiste middelen dat is wat we je kunnen bieden. De cursussen voor sociale veiligheid kun je eenvoudig combineren met de andere Code95 cursussen. Een all-in pakket die je naar eigen wens kunt samenstellen.

Sociale veiligheid

Sociale veiligheid en omgaan met agressie. De cursus heeft als doel je bewust te laten zijn van het belang van sociale veiligheid en het omgaan met agressie met betrekking tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur. De opleiding geeft je handvatten hoe te handelen in situaties om in een zo veilig en prettig mogelijke positie te verkeren. Wat resulteert in het bijdragen van het imago van de onderneming en je veilig blijven voelen. Meer weten? 

Criminaliteits-preventie

De cursus heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van criminaliteitspreventie met betrekking tot het uitvoeren van de taken als beroepschauffeur. Daarnaast biedt de cursus handvatten om criminaliteit en vervoer van illegale immigranten te voorkomen. De cursist kan na deelname aan de cursus noodsituaties herkennen en weet op de juiste manier te handelen. Vragen of cursusdag plannen?

Communicatieve & Sociale Vaardigheden

Gezonde werknemers maken een onderneming gezond. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim is van groot belang voor de bedrijfsvoering.  Deze cursus kan ziekteverzuim aan de voorkant voorkomen of  reduceren omdat onderlinge communicatie verbeterd word en men elkaar beter begrijpt. Zijn er problemen met een medewerker waar je niet uit komt? Plan vrijblijvend de afspraak om de mogelijkheden te onderzoeken.

Fysieke belasting

De cursus heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van het belang van een goede fysieke gezondheid. Verkeerde belasting waardoor rug-, nek- en schouderklachten ontstaan. De cursus biedt handvatten om gevaarlijke situaties en onjuiste handelingen van zichzelf en anderen te herkennen. Een langdurige goede gezondheid. Veel ziekteverzuim of medewerkers die geregeld naar de huisarts moeten? Boek nu de cursus en voorkom. 

Leefstijl

Een vitaal bedrijf kan alleen met gezonde medewerkers. De leefstijl, mentale gezondheid speelt hierin een essentiële rol.  De cursus heeft als doel de cursist zich bewust te laten zijn van mentale vragen als: stress, werkdruk, voldoende nachtrust, het rijgedrag en zichzelf verbeteren. Het gevolg, minder ziekteverzuim en een goede werksfeer. Psychische klachten komen deze vaak voor binnen het team? Plan nu vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te onderzoeken.

Betaal alleen NU 50% voor de opleidingen, sociale veiligheid met de SOOB subsidie.

Iedere werkgever en/of werknemer krijgt ermee te maken, stressvolle situaties op en buiten de werkvloer of andere omstandigheden die niet wenselijk zijn voor beide partijen. Om je werknemer de hand te reiken voor sociale veiligheid bieden de cursussen een uitkomst om samen tot de oplossing te komen. De medewerker voelt zich gehoord door het begrip en de kansen die je biedt om te groeien en te ontwikkelen.

Criminaliteitspreventie

E-learning & Praktijkles Groningen
155 € 75,- SOOB subsidie
 • 4 uren zelfstudie
 • 3 uren praktijkles
 • Locatie Groningen

14- / Dubbele puntendag

Communicatie & Sociale vaardigheden & Criminaliteitspreventie
300
300 € 75,- SOOB subsidie
 • 14 uren zelfstudie
 • 2x 3 uren klassikaal
 • Waarde 14 punten
 • E-learning Criminaliteitspreventie
 • Locatie Groningen
Populair

Sociale Veiligheid

E-learning & Theorieles Groningen
185 € 75,- SOOB subsidie
 • 7 uren theorieles
 • Klassikaal
 • Locatie Groningen